financiele administratie Emmeloord

Heeft u een administratiekantoor nodig? Wij verzorgen voor onze ondernemers de administratie , de jaarrekening, advisering opĀ financieel-, economisch en fiscaal gebied, fiscale aangiften en eventueel de werving en selectie van financieel personeel en fungeren door regelmatig contact als klankbord voor de ondernemer.

Bij het maatschappelijk verkeer kan dan de verwachting bestaan dat ook de accountant betrokken is bij de opdrachtuitvoering en de opdrachten worden uitgevoerd onder toepassing van de voor accountants geldende gedrags- en beroepsregels binnen een werkomgeving waarin de kwaliteit wordt gewaarborgd en het kwaliteitssysteem wordt getoetst.

Er zijn echter wel tekenen dat de kwaliteit van uw administrateur prima is. Als u nooit naheffingsaanslagen van de belastingdienst ontvangt en als uw boekhouder zich altijd aan de afspraak houdt, bijvoorbeeld om binnen twee weken de jaarrekening af te ronden.

Denk bijvoorbeeld maar aan een overname of een grote benodigde investering waarbij een lening van een bank nodig is. Een boekhouder heeft daarentegen meestal meer kennis in huis over het daadwerkelijk voeren van de boekhouding en over de belastingregels voor kleine ondernemers.

De Bachelor SPD van LOI Hogeschool is van hoog niveau en heeft exact dezelfde uitstraling op de arbeidsmarkt als een SPD-diploma dat bij een andere opleider gehaald is. Sterker nog, met een LOI Hogeschooldiploma heb je waarschijnlijk een streepje voor, omdat je naast je opleiding praktijkervaring hebt opgedaan.

Wij analyseren het huidige proces van salarisverwerking, geven advies over het administratieve proces en richten de administratie op maat voor u in. Als de basis van uw (online) administratie goed is ingericht, denken we graag met u mee over de registratie van verlof en verzuim of de overstap naar digitale loonstroken of een digitaal personeelsdossier (Employee Self Service).

B. levende specimens van kunstmatig gekweekte hybriden van niet van een annotatie voorziene soorten genoemd in bijlage A bij de basisverordening, voorzover voor die soorten een fytosanitair certificaat als bedoeld in artikel 8 van de uitvoeringsverordening is afgegeven.

Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast read more op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. Lees hier meer over het onderzoek van de ING. Vacature administratief medewerker.... Firm24 heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en admin in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief!

Verder hebt u met de belasting-adviseurs van VvAA altijd de beschikking over actuele en voor u relevante informatie. Door scherpere wet- en regelgeving moet de kwaliteit van audits omhoog. Als assistent administratie assisteer je bij eenvoudige werkzaamheden op het gebied van de administratie en secretariaat.

Multidisciplinaire teams houden de kennis van uw sector voortdurend up to date en ondersteunen onze medewerkers bij alle vraagstukken waar u mee te maken krijgt. Je voert de facturen in in een boekhoudprogramma, archiveert de documenten en zorgt ervoor dat rekeningen voor goedkeuring op het bureau van de juiste persoon belanden.

Daarnaast bieden wij met onze app de mogelijkheid tot Employee Self Service (ESS). Als zelfstandig ondernemer vind ik het zeer prettig dat ik de administratie zorgeloos uit handen kan geven. Voert ondersteunende logistieke en facilitaire werkzaamheden uit. Vind jouw nieuwe baan tussen onderstaande 87 vacatures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *